Nier Replicant

Square Enix ‘remaster’ van de originele Nier, volledig bekend als Nier Replicant ver. 1.22474487139, komt op 23 april 2021 naar PlayStation 4, Windows PC en Xbox One.

Tales Of Arise

Tales is een van de langstlopende JRPG-franchises die er zijn en viert zijn 25-jarig jubileum in 2020. Na een paar jaar gaat de serie all-in met Tales of Arise, een grote nieuwe inzending gebouwd op Unreal Engine 4.

Nier: Automata

Nier: Automata is een beetje een spin-off, maar ook een vervolg op Nier, een action-rpg uitgebracht voor PlayStation 3 en Xbox 360 in 2010 en redelijke koud ontvangen door critici, voornamelijk vanwege een nogal slechte technische implementatie. Echter werd het op gegeven moment wel een soor cult klassieker onder een …

Dragon Quest XI

Als er een manier is om Dragon Quest XI te definiĆ«ren, zou dat een soort “old school JRPG” zijn. En nee, ik zeg het niet omdat het er retro uitziet of dat het 16-bit graphics heeft (zoals de mooie Octopath Traveler ), maar vanwege het gameplay-schema lijkt het te veel …

CrossCode

Deze retro-geĆÆnspireerde 2D Action RPG zal je ronduit verrassen. CrossCode combineert 16-bits SNES-stijl graphics met boter-gladde fysica, een snelle bestrijding systeem, en boeiende puzzel mechanica, geserveerd met een aangrijpende sci-fi verhaal.